Elise Schultz og Anna Jo Banke

Naboetasjen

«Naboetasjen» er et samlet senter for hjelpeorganisasjonen Røde Kors. Oslo Røde Kors arbeider med å styrke lokalsamfunnet i Oslo. De har tilbud for alle aldre, interesser, og tilbudene retter søkelyset mot kunnskap, personlig utvikling og fellesskap. De arrangerer mange aktiviteter for sine deltakere: norsktrening, leksehjelp, gatemekling, sosiale møter og ulike eventer.

Naboetasjens aktiviteter er tenkt som en hub, som samler flere av funksjonene som Oslo Røde Kors allerede har spredd i byen. Dette vil gi organisasjonen muligheten til å avholde større arrangementer, samt gjøre det lettere for deltakerne å benytte seg av flere tilbud.

I tillegg kan Naboetasjen inneholde en kafé. Den vil drives av Røde Kors, og overskuddet vil gå til organisasjonen eller annet hjelpende arbeid. I dag har Røde Kors et tilbud som heter Nabokafé, der man kan bli kjent med andre fra sin bydel på tilfeldige kafeer i Oslo. En nabokafé i toppetasjen kan invitere alle Osloborgere på å delta i fellesskapet. Der man drar med et åpent sinn, for å bli kjent med andre, mens man nyter utsikten over Oslo.

XS
SM
MD
LG