Very Agency og nettverk v/ Terje Dybdahl, Audun Bratli og Sara Vienna

Luci i Kuben – Emosjonell intelligens i praksis

I mørket eksisterer det også farger, vi ser dem bare ikke. Luci og Kuben skal belyse og løse samfunnsproblemer ved bruk av emosjonell intelligens.

Hvordan skal vi løse vår tids utfordringer, eller kunne stole på fremtidens teknologi når vi sliter med å samarbeide? Nøkkelen er å se inn i oss selv, og på den måten forstå hverandre.

Luci i Kuben representerer individets, samfunnets og miljøets helsetilstand ved å visualisere emosjonelle data og miljødata som fargespill på toppen av BG14b. Den interaktive teknologien Luci vil gjenspeile menneskenes følelser og behov gjennom et spekter av lys og farger, og gjør at DU kan påvirke lyset og fargespillet i Kuben. Målet med konseptet er å skape en plattform for samarbeid og kompetansedeling for å forbedre helsetilstanden til enkeltmennesker, samfunnet og miljøet.

Kuben blir fasilitatoren for samarbeid, kompetansedeling og handlingskraft, og en arena for mangfold, læring og ressurser. – En møteplass for kultur og opplevelser, så vel som interaktiv problemløsing, i tilknytning til teknologien Luci. Samtidig skal Kuben tilrettelegge for at ulikheter blir en styrke for innovasjon og nytenkning. Dette vil påvirke motivasjonen og samarbeidsviljen til å løse konflikter fordi vi endrer på metoden for hvordan vi jobber med problemer. Erfaringer og empati settes i fokus for samarbeid og problemløsning.

Toppetasjen vil bli Oslos nordlys – symbolet på empati og tilhørighet ved å lyse opp bylandskapet.

XS
SM
MD
LG