Martin Abbedissen Fauskanger

Grønn i toppen

Konseptet «GRØNN I TOPPEN» baserer seg på at startups med en idé som har miljø, klima og fremtiden i fokus skal få leie kontoret til de har kommet seg opp på beina som bedrift. Her kan de ha viktige møter med investorer, selge inn ideer samt møte andre i samme miljø som også er en innovatør, eller brenner for en bærekraftig fremtid. En etasje fylt med disse menneskene vil danne et solid nettverk av innovative mennesker med samme mål - en trygg og sikker fremtid for kommende generasjoner.

Tanken er å løfte innovasjon- og oppstartsmiljøene fra kafébordene på dagens kommersielle co-working spaces, og inn i mer profesjonelle rammer. Målet med Grønn i toppen er det samme som et barn hjemme hos mor og far – at de skal bli store nok til å flytte hjemmefra.

Det er ikke alltid at de store og etablerte har løsningen på de store utfordringene som er foran oss. Det kan være de små up-and-coming menneskene eller bedriftene med en god visjon som utgjør en forskjell. Grønn i Toppen vil være et sted hvor disse kan få den hjelpen de trenger.

XS
SM
MD
LG