Agnor Bertheussen

Piazza 2020

I gamle dager var Pizza en arena for å dele kunnskap, kultur og prate om politikk. I Norge har vi et ugjestmildt klima store deler av året – noe som forhindrer sammenkomster i det åpne rom.

Vi trenger rom for kreativitet, engasjement og spontanitet man forbinder med klassiske torg og plasser. Toppen av BG14B vil gi kombinasjonen av kontrollert innendørs klima og høy takhøyde og storslagen utsikt. Et meningsfullt sted å møtes i en tid der materialismen må vike for relasjoner – til andre og seg selv.

Piazza 2020 skal være et sted der man møtes under like premisser og kan bli kjent med hverandre i en kulturell kontekst. Et sted der mennesker kan vise fram sin kultur, kunst og meninger til omverdenen. Kostnadsfritt og på like premisser. En vennlig versjon av sosiale medier, men i det virkelige livet. Akkurat som byens torg og møteplasser, skal Piazza 2020 bringe folk sammen på tvers av alder, etnisitet, ideologi og status. Scener med ulike tematiske kalendre skal behandle kultur, arbeidsliv, etikk og moral, kunst og inspirasjon.

Piazza 2020 kan ha kommunal drift og administrasjon, med en kompetent arbeidsgruppe. Mennesker og by kommer sammen i økt samfunnsdeltakelse, for å gjøre Oslo til verdens beste sted å leve.

XS
SM
MD
LG